​MOVIMENT


Treballem des de i a través del moviment corporal​

​Pilates

​Reeducació i millora de la postura corporal promovent l'enfortiment del nucli (core). Treballem tant l'equilibri com la flexibilitat a través de la consciència corporal.

El mètode PILATES és un sistema d'entrenament físic i mental. creat a principis del segle XX per Josep Hubertus Pilates, basat en el seu coneixement de diverses disciplines: ​gimnàstica, ​traumatologia i ​ioga, units al dinamisme i ​força muscular amb el control mental, la respiració i relaxació.

El mètode es centra en el desenvolupament dels músculs interns per mantenir l’equilibri corporal i donar estabilitat i força a la columna vertebral, fet que fa que sigui molt utilitzat com a teràpia de rehabilitació, com per exemple per prevenir i curar dolors d’esquena​.

​Tallers de moviment i joc

​Mètode d'alliberament corporal on es treballa per recuperar i millorar capacitats com la mobilitat, la flexibilitat, la fluïdesa i la connexió cos-ment, mitjançant diferents tècniques i jocs.

L'objectiu és aprendre a moure's amb fluïdesa, control i qualitat, alhora que aprenem a treballar de manera integral i conscient amb el nostre propi cos.

​El joc és una qualitat humana innata imprescindible en el nostre creixement i salut tant física com mental. No estem sols, així que al compartir la pràctica amb altres persones no només desafiem al nostre cos i ment, sino que ​ens enfrontem a reptes més desafiants i estimulants multiplicant els beneficis (per exemple major adaptabilitat, cooperació, interpretació del llenguatge corporal, contacte físic i visual, ​capacitat de reacció i anticipació i... major diversió!).

"La nostra naturalesa està en continu moviment. El repòs absolut és la mort"

​PASCAL