TERÀPIA DE POLARITAT 

Teràpia que combina tradicions curatives d'orient com l'ayurveda i la medicina xinesa, i d'occident com l'osteopatia, neuropatia i quiropràxia. Es tracta d'un sistema holístic enfocat a la construcció de la salut, ajudant-nos a restablir el lliure flux d'energia vital.

"No és tan sols una qüestió de bona forma física; sinó el resultat de la lliure expressió de l'anima a la ment i al cos de l'individu".

 Randolph Stone

Recomanat a qualsevol persona i edat

Sessió de 60 minuts aprox.

Desplaçament a domicili o lloc acordat

Què és ?

La Teràpia de Polaritat combina tradicions curatives d’orient como l’ayurveda i medicina tradicional xinesa, i d’occident com l’osteopatia, neuropatia i quiropràxia.

Treballem amb una sèrie de contactes en centres vitals específics i en punts de tensió o dolor, donant l’oportunitat al cos físic per a que activi els seus propis recursos i s’alliberi de tensions i bloquejos estructurals. Activa la seva pròpia capacitat d’autoregulació proposant iniciar un procés de sanació conscient en el que el pacient va adquirint progressivament major coneixement de sí mateix, tenint en compte el seu Tot, ajudant-lo a harmonitzar-se amb el seu medi.

Té com a objectiu restablir el lliure flux de l'energia vital interna, facilitant així l'equilibri del nostre sistema energètic. Quan l'energia perd el seu equilibri o queda bloquejada provoca un estat que anomenem "malaltia". El nostre cos és un sistema energètic que segueix un patró determinat en el funcionament de tots els seus òrgans i sistemes. Aquesta energia, amb un marcat component electromagnètic degut al funcionament del sistema nerviós per impulsos elèctrics, flueix per tot el cos seguint uns recorreguts específics, com atrafegades autovies que distribueixen el trànsit per una ciutat.

Aquest mètode es practica arreu del món (Alemanya, Anglaterra, Espanya, EEUU, Canadà, Argentina o Mèxic són alguns dels països on s'aplica la teràpia.)


A qui va dirigit i els seus beneficis 

Apropiada per a persones de totes les edats.

Com ens ajuda:

  • Equilibra les emocions i l'estat d'ànim, ajudant-nos a pensar amb més claredat.
  • Activa el sistema immunològic actuant com a prevenció. 
  • Relaxa i millora del descans. 
  • Alleugera o fa desaparèixer dolors.
  • Ajuda a connectar amb un mateix i amb el medi que ens envolta.
  • Presa de contacte amb el procés vital. 
  • Potència la capacitat autocurativa.  
  • Augment del procés de recuperació de la salut millorant la seva calitat.

A més és un gran complement en altres teràpies o tractaments; farmacològics, pre o post quirúrgics, traumatològics, psicològics o qualsevol mètode al qual estigui sotmès el pacient, potenciant i accelerant els temps previstos per la seva recuperació.


Història i orígens  

Va ser creada per el Dr.Randolph Stone, metge Suís (Austria 1890- Índia 1981) que es va especialitzar en osteopatia, neuropatia, quiropràxia, medicina ayurveda i viatjant per tot el món va estudiar antigues tècniques curatives com l’acupuntura, l’herbología, el massatge oriental, la reflexologia podal, shiatsu i teràpia zonal entre d’altres.

L’enfocament de l’època reduint la vida a simple química i biofísica, no li servia, doncs la curació centrada únicament en aquests aspectes no oferia resultats satisfactoris. Va comprovar que eliminar el símptoma no era una solució que beneficiés al sistema, intuint que faltava algun factor a considerar. Va ser així com va introduir-se i estudiar les cultures xineses i hindús, trobant d’aquesta manera la baula perduda. Complementant aquest pensament occidental i oriental va ser com va trobar la peça que cercava, l’ENERGIA.

De la unió d’aquests estudis i pràctiques més la pròpia saviesa del Dr.Stone, va sorgir la Teràpia de Polaritat, basada en els principis universals de l’energia d’atracció, repulsió i neutralitat. La seva interrelació conforma els aspectes de la nostra vida, enfocada a la construcció de la salut, en la qual la persona participa de manera activa.

,