Sobre Reconnecta 


Per tal de recuperar i millorar el nostre estat òptim de salut, hem de comprendre la necessitat que tenim de RE-CONNECTAR-NOS a la pròpia naturalesa de la que partim: descobrir per així poder viure i honrar a la que és la nostra Essència més pura.  

El propòsit de ReConnecta és ajudar-te i acompanyar en aquest procés de manera integrativa; creant sinergies entre el moviment corporal i la seva quietud reparadora, facilitant d'aquesta manera al cos l'espai idoni perquè s'expressi i pugui recuperar la seva força i potència inherent a través d'aquesta simbiosi. 

"La millor saviesa que existeix és conèixer-se a un mateix." 

GALILEO GALILEI 

Sobre mi


Benvingut/da!  

Hola! Em dic Marta, i em defineixo com una enamorada de la natura, de l'esport i del moviment en general.

M'encanta viatjar i descobrir nous racons. Ballar, meditar, llegir, el silenci, i sobretot, estar en contacte amb la natura.

Apassionada i cercadora dels orígens, arrels, i els enigmes que envolten a l'ésser humà en tots els seus plans, en els darrers anys emprenc la incessant cerca de la comprensió del Ser i del seu estat òptim de Salut i Plenitud, endinsant-me en el descobriment de la meravellosa i alhora complexa ment, i del perfecte disseny i potencial del Cos.  


Aficionada i practicant d'esport des de petita, és a l'edat adulta on descobreixo altres "disciplines" més enfocades i dirigides a l'exploració del cos i el seu moviment, aprenent i experimentant aquesta connexió cos-ment a través de la consciència corporal.

El Ioga Integral, la Meditació, el Pilates, la Biodansa o la Dansa Contemporània i Africana, són entre d'altres algunes de les tècniques practicades i les quals m'ajuden a nodrir-me en el meu camí d'auto-exploració i descobriment. I partint precisament d'aquesta experimentació, quan sento l'impuls que més endavant em fa donar el salt per formar-me en algunes d'aquestes disciplines per poder així, donar-les també a conèixer.

Sempre amb el compromís i desig d'apropar-les a tota persona que senti i vulgui explorar i experimentar la seva pròpia connexió cos-ment. Gaudir, i fer-se conscients d'ella i de sí mateixa.

En l'actualitat, imparteixo classes individualitzades a particulars, a grups, i a "empreses saludables" que volen contribuir en la millora de la salut dels seus treballadors. Alhora també col·laboro amb Naturafit,un projecte on  apropem a les persones a la natura i realitzem sessions d'entrenament, moviment i jocs.

Treballem amb les diferents tècniques corporals  explorant i despertant el gran potencial que ens ofereix el cos. Ajudant-lo a activar i millorar el seu estat i rendiment, i proporcionar-li les eines per alleugerir, millorar, i/o prevenir dolors i lesions fent-nos conscients de les nostres capacitats. 

Paral·lelament, aquesta necessitat d'arribar a la comprensió del Cos com un TOT i entendre la Salut des d'una visió global i holística, desperta en mi la curiositat a través de l'exploració personal i obrint-me les portes a l'anomenat món de les "Teràpies Holístiques i Naturals". Un món malauradament encara força desconegut, ignorat, i molt sovint maltractat per part de la societat més "científicísta", la qual moltes vegades està més preocupada pels beneficis econòmics que no per la prevenció de malalties, les pròpies persones, i la seva qualitat de vida.

Un ampli món ple de misteri i màgia indivisiblement connectat al TOT:  L'ENERGIA.  

Alhora, compagino aquesta visió més energètica i holística amb l'estudi de les emocions i del funcionament i complexitat del cervell, unint allò que és indivisible en nosaltres a través de la mirada de la Neurociència. (E=mc2)

I finalment, és des d'aquesta consciència, i del profund anhel per re-descobrir la més profunda naturalesa i anhelada connexió amb el propi SER, d'on neix el projecte ReConnecta.

Sempre amb l'anhel, i la continua inquietud i motivació per descobrir, que, com l'essència de la vida mateixa,  

es troba en continu moviment...

GRÀCIES.

Formació


 • Quiromassatge (Escola Fusellas) 
 • Mindfulness; gestió de l'estrès. (Creantum) 
 • Teràpia de Polaritat (Asociación Española de la Terapia de Polaridad del Dr.Stone) 
 • Biodinàmica de la Teràpia Cranisacral (Escola Fusellas)
 • Maestría de Reiki Usui Japonés (Alianza Española de Reiki)
 • Instructora del mètode "Fitness Fascial" (Akroestudio​)  
 • Instructora del mètode STOTT Pilates (Matt). (Akroestudio​) 
 • Mètode "Animal Flow" (R10 Entrenamiento Natural​)  
 • ​Micromoviment (M de Movimiento​) 
 • ​Coach Nutricional i Sanitari (ICNS​)  
 • ​Nutrigenòmica per l'esport (Escuela de Nutrigenómica​)