​Sobre

Sobre RECONNECTA


Benvinguts i benvingudes a ReConnecta!

Per tal de recuperar, millorar, i gaudir d'un estat òptim de salut i plenitud, el primer pas és fer-nos coneixedors del gran potencial del que som posseïdors. Comprendre la necessitat com a éssers de viure connectats a la que és la nostra naturalesa i essència. RE-CONNECTAR-NOS i descobrir-nos per explotar tots els nostres recursos, que no son pocs, i fer possible d'aquesta manera, la connexió amb aquesta essència més pura de la que partim;

Donant-nos el permís de SER.    

El propòsit de ReConnecta és el d'acompanyar-te en aquest procés de manera integrativa; creant sinergies entre el moviment corporal i la seva quietud reparadora i sanadora, facilitant amb aquesta simbiosi l'espai idoni perquè el cos s'expressi i pugui recuperar la seva força i potència inherent. 

A través de les diferents tècniques corporals ajudem a despertar i activar el potencial que tot cos de manera inherent posseeix, incrementant aquest poder sanador que ens permetrà la millora i/o recuperació del nostre estat de salut global. Proporcionar-li les eines necessàries que l'ajudin a alleugerir, millorar i/o prevenir dolors, traumes i memòries del cos. 

"La millor saviesa que existeix és conèixer-se a un mateix"

Galileo Galilei

Sobre ​mi


Hola! Em dic Marta, 

I sóc una enamorada de la natura! (on gaudeixo endinsant-me i connectant amb ella). 

 M'encanta ballar, llegir, caminar, fer esport a l'aire lliure... i m'entusiasma descobrir tot el que estigui relacionat amb el cos i el seu funcionament; L'ésser en tots els seus plans i dimensions. 

 Em fascina el món de la salut i la medicina més ancestral, mil·lenària i holística (la que té en compte i engloba a l'ésser com un tot), i alhora, no perdo de vista els descobriments més recents d'aquesta "màquina humana" a través de la mirada de la Neurociència. L'estudi i recerca del comportament humà, la gestió de les seves emocions, i la complexitat del nostre cervell.  

Aficionada i practicant d'esport des de petita, és a l'edat adulta on descobreixo altres "disciplines" més enfocades i dirigides a l'exploració del cos, el seu moviment, i a connectar amb quelcom més profund a través de la consciència corporal (alhora que descobreixo el enorme poder sanador que hi ha darrera del moviment i les danses ancestrals).

El Ioga Integral, la Meditació, el Pilates, la Biodansa o la Dansa Contemporània i Africana, són algunes de les pràctiques amb les em nodreixo en aquest camí d'auto exploració i re-descobriment, i les quals, més endavant m'ajudaran a fer el salt i canviar d'escenari, formant-me en algunes d'elles amb el desig de compartir-les i apropar-les a tota persona que senti aquest mateix procés d'exploració i connexió amb el cos.

L'anhel per comprendre els mecanismes de funcionament de l'ésser des d'aquesta visió global, i tenint en compte tot el seu conjunt i plànols (energètic, espiritual, físic i mental), desperta en mi la curiositat d'endinsar-me a explorar el món de la medicina ancestral. A través de les anomenades "Teràpies Naturals" se m'obren les portes d'un fascinant camí ple d'aprenentatge, misteri i història, descobrint l'increïble potencial amagat (i oblidat) de la pròpia naturalesa humana, i dels recursos amb els que el propi cos disposa per fer front a malalties i situacions adverses. 

Si som capaços de descobrir i confiar en aquest temple podrem activar el propi sistema d'autocuració del que som posseïdors.

​Sempre amb la inquietud i motivació d'aprendre i conèixer. I des del desig i anhel d'estar, com l'essència de la vida mateixa, en continu moviment...

GRÀCIES

​Trajectòria i Formació


En l'actualitat imparteixo classes individuals, a grups, i a "empreses saludables" que volen contribuir en la millora dels seus treballadors. 

Alhora també col·laboro amb NATURAfit​, un projecte on apropem a les persones a la natura per realitzar sessions d'entrenament, moviment, jocs, i retirs. Recuperem, desenvolupem i millorem les funcions humanes bàsiques, així com les nostres habilitats i capacitats físiques com la força, la resistència, l'equilibri, la coordinació, etc. (sovint poc desenvolupades a la societat moderna comportant-nos tants de problemes disfuncionals). 

La meva formació es reparteix en diversos àmbits com són l'esport, les tècniques i teràpies naturals, la nutrició, i altres camps relacionats amb el món de la salut.

  • Àmbit Esport i Moviment:   Instructora del mètode STOTT Pilates i Fascial Fitness per l'escola Akroestudio, Mètode de Pilates Original per l'escola Aeróbic Studio, Animal Flow de R10 Entrenamiento Natural, ROOTS-Fonaments pel micromoviment i Entrenamiento Natural del Dr.Georges Hébert imparit per M de Movimiento. *En l'actualitat m'estic formant com a Coach Lúdico del Sistema Ludocorporal impartit per Escuela Enrique Aguilar.
  • Àmbit Tècniques i Teràpies Naturals:    Reiki Usui (Maestria) impartit per l'Asociación Española de Reiki, Teràpia de la Biodinàmica Cranisacral, Quiromassatge, i Tècnica Metamòrfica per l'escola Fusellas, Teràpia de Polaritat a l'Asociación Española de Terapia de Polaridad del Dr.Stone. *Actualment realitzant la formació en Reflexología Podal i Manual a l'escola Fusellas. 
  • Altres formacions:  Mindfulnes: consciència plena i reducció de l'estrès a l'escola Creantum, formació com a Coach Nutricional i Sanitari impartit per l'Instituto de Ciencias de la Nutrición y Salud (ICNS), i Nutrigenómica para el deporte cursat a l'Instituto de Nutrigenómica.