Benvingut/da a Reconnecta 

"La millor saviesa que existeix és conèixer-se a un mateix." GALILEO GALILEI

Per tal de recuperar i millorar el nostre estat de salut cal comprendre la necessitat de re-connectar-nos a la nostra natura. Viure des d'aquest apropament i connexió a la que és la nostra essència.  

El propòsit de Reconnecta és el de poder acompanyar-te i ajudar-te en aquest treball de manera integrativa; creant sinergies entre el moviment corporal i la seva quietud reparadora, facilitant d'aquesta manera al cos l'espai idoni perquè s'expressi i pugui recuperar la seva força i potència inherents a través d'aquesta simbiosi. 


Hola!  

Em dic Marta, i em defineixo com una enamorada de la natura, de l'esport, dels orígens i enigmes de l'ésser humà, del cos en tots els seus plans, de la salut i del món de la medicina natural, holística i ancestral.

M'apassiona viatjar i descobrir nous racons. Ballar i moure'm. Meditar. Llegir i cercar sobre tot allò que m'apropi a les nostres arrels, als orígens, a la nostra existència...a la vida en sí mateixa!  ;-)  

Els meus inicis

Aficionada i practicant d'esport des de petita, és a l'edat adulta on començo a compaginar algunes d'aquestes disciplines esportives amb d'altres més enfocades al moviment i a la pròpia exploració del cos, com són el Pilates (com a eina de prevenció i consciència corporal), el Ioga Integral (treballant amb la connexió cos i ment), i la Biodansa i Dansa Contemporània (des de l'expressió corporal). 

És des d'aquesta pràctica i experimentació on descobreixo els grans beneficis del moviment en la meva salut, principal motiu per el qual més endavant sento l'impuls de fer el salt i formar-me en algunes d'aquestes disciplines (Pilates, Fitness miofascial-Streching, Animal Flow, etc.). Sempre des del compromís i desig d'apropar-les a tot aquell que vulgui explorar i experimentar des de la seva pròpia connexió cos-ment i poder d'aquesta manera, gaudir dels incomptables beneficis que reporta el moviment en tots els plans de salut al nostre dia a dia.

En l'actualitat imparteixo classes individualitzades tant a particulars com a grups, i a "empreses saludables" que volen contribuir en la millora de la salut dels seus treballadors. Alhora també col·laboro amb Naturafit, on realitzem sessions d'entrenament i moviment a la natura. Treballem amb les diferents tècniques corporals  explorant i despertant el gran potencial que ens ofereix el cos, ajudant-lo a activar i millorar el seu estat i rendiment, proporcionant-li les eines per alleugerir, millorar, i/o prevenir dolors i lesions i fer-nos conscients de les nostres capacitats. 

Paral·lelament, la necessitat de comprendre la salut des d'una visió més natural, holística i integrativa, fan que se m'obrin les portes a través de l'exploració personal com a "usuària", i més endavant com a terapeuta, a un món força desconegut, ignorat, i molt sovint maltractat per part de la societat més "científicísta", (malauradament moltes de vegades més preocupada pels beneficis econòmics dels medicaments que no per la prevenció de malalties, les pròpies persones i la seva qualitat de vida): El ampli i desconegut món de l'energia i les anomenades "Teràpies Naturals". Un món ple de misteri i màgia indivisiblement connectat al TOT.     

És des d'aquesta consciència d'on sorgeix la necessitat d'integrar i unificar el cos i la salut en tots els seus plans. Des del profund anhel d'ajudar a re-descobrir la extraordinària, completa, i potent eina que anomenem "COS". Apropar-nos i connectar amb la nostra energia vital, la nostra natura i essència més pura.

I és des d'aquest lloc on neix RECONNECTA...

 Sempre amb la continua inquietud, motivació, i recerca per descobrir més sobre tot allò que referència al cos i ésser humà. I com la essència de la vida mateixa, em trobo en continu moviment...


Trajectòria i formació

  • Teràpia de Polaritat (Associación Española de la Terapia de Polaridad del Dr.Stone. 2017-2018) 
  • Biodinàmica de la Teràpia Cranisacral (Escola Fusselles. 2015-2016)
  • Maestría de Reiki Usui Japonés (Alianza Española de Reiki. 2013-2014)
  • Instructora del mètode "Fitness Fascial" (Akroestudio. 2017)  
  • Instructora de Pilates Mat "mètode STOTT". (Akroestudio. 2017) 
  • Mètode "Animal Flow" (R10 Entrenamiento Natural. 2017)  
  • Formació en "Micromoviments" (M de Movimiento. 2016) 
  • Formació com a "Coach Nutricional i Sanitari" (ICNS 2018)  
  • Formació en Nutrigenòmica per l'esport (Escuela de Nutrigenómica. 2015)  
  • Entrenadora i col·laboradora de NATURAFIT