Teràpies i Massatges Holístics


Quiromassatge

Mètode d'exploració i tractament manual a través de diferents tècniques de massatge integrades com el massatge japonès, la digitopuntura o tècniques miofascials i pressions mecàniques.

Treballem tota la musculatura, teixits, i les estructures del cos, obtenint efectes analgèsics i sedants sobre el sistema locomotor i nerviós que ajuden a regular el dolor, els estats d'ànim, el cansament, i el benestar en general. Alhora, ajuda a activar la nostra energia, estimula la circulació sanguínia i limfàtica eliminant toxines i millorant la nostra sensació de benestar. 

Hi ha diferents tipus de massatge per cada ocasió: Relaxant, neurosedant, circulatori, descontracturant, crani facial, esportiu, aprimador, anti restrenyiment, etc.

Biodinàmica Cranisacral

Teràpia manual molt suau i profunda d'acolliment i escolta, on acompanyem al cos en el seu procés de reequilibri i sanació a través de la seva quietud i potència inherent. I tot i que la base de la tècnica és l'osteopatia, la seva aplicació és molt diferent.

Permetem i donem espai per a que la persona i el seu organisme, amb totes les seves memòries no digerides, es puguin expressar i utilitzar els seus propis recursos en el procés d'homeòstasis (equilibri).

Treballa alhora directament sobre el sistema cranial ossi, sistema nerviós, els teixits del cos, les membranes, etc, ajudant a la persona a incrementar la seva vitalitat i energia.

​Polaritat

Teràpia que combina tradicions curatives d'orient com l'ajurveda i la medicina xinesa, i d'occident com l'osteopatia, neuropatia i la quiropràxia. Es tracta d'un sistema holístic enfocat a la construcció de la salut restablint el flux d'energia vital.

La teràpia ajuda a equilibrar les emocions i l’estat d’ànim, a activar el sistema immune actuant com a prevenció d’afeccions i malalties, a relaxar i millorar el descans, alleugerir dolors i a accelerar i potenciar la recuperació de pacients sotmesos a altres tractaments.

Treballem amb una sèrie de contactes manuals en centres vitals i punts de tensió o dolor, donant l’oportunitat al cos físic per a que activi els seus propis recursos i s’alliberi de tensions i bloquejos estructurals.

Reflexología Podal  

La Reflexoteràpia podal (R.T.P), és una tècnica mil·lenària d'origen oriental basada en l’estimulació i l’aplicació de massatges específics i pressions en els denominats “punts de reflex” sobre els peus i les mans

Aquestes zones de reflex corresponen a diferents parts del cos, on a través de la pressió exercida sobre aquests punts reforcem i activem els propis recursos que el cos posseeix. Produeix una estimulació de les defenses de l’organisme afavorint l’eliminació de residus i substàncies tòxiques, alhora que elabora enzims, hormones, pro-vitamines i respostes nervioses necessàries per a restablir el seu normal funcionament

Massatge Metamòrfic 

El massatge metamòrfic té el seu origen en la Reflexologia Podal. A través d’una suau carícia en punts molt concrets del peu, mà i cap, s’aconsegueix mobilitzar la pròpia energia vital i despertar la capacitat d’autocuració innata en cadascun de nosaltres.  

La paraula metamorfosis vol dir transformació, i aquesta es porta a terme quan l’energia que activa el nostre cos flueix de manera lliure. El massatge metamòrfic ens connecta amb els nou mesos de gestació que vivim al ventre de la nostra mare, on durant tot aquest temps de gestació s’implantaran les nostres estructures físiques, emocionals i mentals. 

Reiki Usui

Teràpia de canalització i transmissió d'energia vital a través de la imposició de mans, amb l'objectiu d'obtenir equilibri i pau en tots els nivells: físic, mental, emocional i espiritual.

És una tècnica holística que harmonitza i desbloqueja tots els plans de l’ésser humà, sent de gran ajuda en estats i episodis d’ansietat, estrès, insomni, etc, alliberant emocions i bloquejos.

Ajuda a estimular el sistema immune incrementant l’energia vital i alleugerant fatigues i dolors en general.


Mindfulness 

La pràctica del Mindfulness, o Atenció/Consciència Plena, consisteix en dirigir i focalitzar l'atenció orientat-la cap a les nostres pròpies experiències del moment present, exercint al mateix temps l'acceptació, la curiositat i l'obertura sense judici. 

És l'entrenament i aprenentatge de l'observació cap als nostres pensaments, i la relació envers ells, sent la clau de la pràctica no el fet de rebutjar-los o que no ens arribin, sinó més aviat d'observar-los i prendre consciència de com reaccionen i els classifiquem, permetent-nos veure i descobrir la realitat que ens envolta tal i com és.

En l'actualitat el Mindfulness representa tota una revolució en l'àmbit de la salut, existint evidència prou consolidada que mostra la seva eficàcia i utilitat en contexts clínics (com malaltes i trastorns psicològics), emprant-se de manera exitosa en altres àmbits no clínics com programes educatius, empreses, centres penitenciaris, món de l'esport, etc., i reportant importants millora en la qualitat de vida, satisfacció vital i benestar en general.


​"Les forces naturals que es troben dintre de nosaltres són les que veritablement curen les malalties"

HIPÒCRATES