​Teràpies i Massatges

​Quiromassatge

​Mètode d'exploració i tractament manual a través de diferents tècniques de massatge amb efectes sobre la regulació del dolor, la sensació general d'energia, els estats d'ànim, el cansament i sobre el nostre benestar en general.

​Biodinàmica cranisacral

​​Teràpia manual molt suau i profunda d'acolliment i escolta, on acompanyem al cos en el seu procés de reequilibri i sanació a través de la seva quietud i potència inherent

​​Polaritat

​Teràpia que combina tradicions curatives d'orient com l'ayurveda i la medicina xinesa, i d'occident com l'osteopatia, la neuropatia i la quiropràxia. Es tracta d'un sistema holístic enfocat a la construcció de la salut restablint el flux d'energia vital.

​​Reflexolofia podal

Tècnica mil·lenària d'origen oriental basada en l’estimulació i l’aplicació de massatges específics i pressions en els denominats “punts de reflex” sobre els peus i les mans.

​​Massatge metamòrfic

​​A través d’una suau carícia en punts molt concrets del peu, mà i cap, s’aconsegueix mobilitzar la pròpia energia vital i despertar la capacitat d’autocuració innata en cadascun de nosaltres​.

​Reiki Usui

​Teràpia ​de canalització i transmissió d'energia vital a través de la imposició de mans, amb l'objectiu d'obtenir equilibri i pau en tots els nivells: físic, mental, emocional i espiritual.

​Mindfulness

Tècnica consistent en dirigir i focalitzar l'atenció orientat-la cap a les nostres pròpies experiències del moment present, exercint al mateix temps l'acceptació, la curiositat i l'obertura sense judici

"​Les forces naturals que es troben dintre de nosaltres són les que veritablement curen les malalties"

​​Hipòcrates