TERÀPIES CORPORALS


Treballem a través de la quietud i la potència inherent del cos

​Quiromassatge

Mètode d'exploració i tractament manual a través de diferents tècnqiues de massatge. Amb efectes sobre la regulació del dolor, la sensació general d'energia, els estats d'ànim, el cansament i la nostra sensació de benestar.

Treballem tota la musculatura, els teixits i les estructures del cos a través de l'exploració i tractament manual. Per fer-ho, apliquem diferents tècniques integrades com el massatge japonès, la digitopuntura o tècniques miofascials i pressions mecàniques.

D'aquesta manera obtenim efectes analgèsics i sedants sobre el sistema locomotor i nerviós i, alhora, ajudem a activar la nostra energia, estimulem la circulació sanguínia i limfàtica eliminant toxines, i millorem la nostra sensació de benestar.

Biodinàmica cranisacral

Teràpia manual molt suau i profunda d'acolliment i escolta, on acompanyem al cos en el seu procés de reequilibri i sanació a través de la seva quietud i potència inherent.

Tot i que la base de la tècnica és l'osteopatia, la seva aplicació és molt diferent. 

Permetem i donem espai per a que la persona i el seu organisme, amb totes les seves memòries no digerides, es puguin expressar i utilitzar els seus propis recursos en el procés d'homeòstasis (equilibri).

Treballa alhora directament sobre el sistema cranial ossi, sistema nerviós, els teixits del cos, les membranes, etc, ajudant a la persona a incrementar la seva vitalitat i energia.

​Polaritat

Teràpia que combina tradicions curatives d'orient com l'ajurveda i la medicina xinesa, i d'occident com l'osteopatia, neuropatia i la quiropràxia. Es tracta d'un sistema holístic enfocat a la construcció de la salut restablint el flux d'energia vital.

La teràpia ajuda a equilibrar les emocions i l’estat d’ànim, a activar el sistema immune actuant com a prevenció d’afeccions i malalties, a relaxar i millorar el descans, alleugerir dolors i a accelerar i potenciar la recuperació de pacients sotmesos a altres tractaments.

Treballem amb una sèrie de contactes manuals en centres vitals i punts de tensió o dolor, donant l’oportunitat al cos físic per a que activi els seus propis recursos i s’alliberi de tensions i bloquejos estructurals.

​Reiki Usui

Teràpia de canalització i transmissió d'energia vital a través de la imposició de mans, amb l'objectiu d'obtenir equilibri i pau en tots els nivells: físic, mental, emocional i espiritual.

És una tècnica holística que harmonitza i desbloqueja tots els plans de l’ésser humà, sent de gran ajuda en estats i episodis d’ansietat, estrès, insomni, etc, alliberant emocions i bloquejos.

​Ajuda a estimular el sistema immune incrementant l’energia vital i alleugerant fatigues i dolors en general.

​"Les forces naturals que es troben dintre de nosaltres són les que veritablement curen les malalties"

HIPÒCRATES